Handelsbetingelser

Priser og fragt

Alle priser på webshoppen er angivet i danske kroner eksklusiv moms. Der tages forbehold for prisændringer.

Rabat efter aftale – bruttopriser ses direkte på webshoppen og gælder for hele kolli som angivet. Ændres der i antal i kolli i indkøbskurven, vil antallet blive rettet op til nærmeste hele kolli under ordrebehandling.

Franco ved ordrer på min. kr. 2500,- eksklusiv moms.

Ordrer herunder tillægges fragt- og håndteringsgebyr på kr. 150,- for ordrer under 1000,- og 100,- for ordrer under 2500,- for pakker max 30kg (og max 0,25 M3) og 350,- for paller. Gælder dog ikke for hø, strøelse, grus og flis. Disse varer tæller ikke med i fragtfri grænse – bemærk at webshoppen IKKE tager højde for dette.

Ordrer modtaget senest kl. 12:00 leveres normalt indenfor 1-3 hverdage. Dette Gælder dog ikke for ikke lagerførte varer fra Flamingo og Happy-House. Her må påtænkes leveringstid.

Kredit

Nye kunder betaler forud eller kontant ved levering 3 gange med mindre andet er aftalt.

Ved online betaling trækkes pengene først når varen er afsendt fra lageret.

Kredit er netto kontant 8 dage med mindre andet er aftalt. Ved overskridelse af betalingsfristen beregnes automatisk 2% renter pr. påbegyndt måned. Indbetalinger vil forlods blive anvendt til betaling af eventuelt skyldige renter. Rentesatsen vil fremgå af faktura.

Ved forsinket betaling fremsendes op til 2 rykkere, før sagen overgår til retslig inkasso. Rykker 2 er gebyrbelagt med kr. 100,00.

Tukan Pet Products forbeholder sig fuld ejendomsret for varer der er ikke modtaget fuld betaling for.

Reklamation og returvarer

Ved B2B salg er der ikke nogen fortrydelsesret, efter købet er gennemført betegnes det som en accepteret aftale.

Der ydes reklamationsret ud fra gældende købelov.

Reklamation af beskadigede varer skal foregå på leveringstidspunktet til vognmanden.

Returvarer overgives normalt til vor sælger eller afhentes af fragtmand efter aftale. Returvarer som fremsendes uden aftale accepteres ikke og krediteres ikke.

Returvarer kan sendes tilbage efter aftale med Tukan Pet Products. Fragten for returvarer dækkes ikke af Tukan Pet Products.

Bestillingsvarer tages ikke retur.

Brug altid returseddel i forbindelse med returnering af varer – varer returneret uden returseddel accepteres og dækkes ikke af Tukan Pet Products.

Returnerede varer uden reklamationsret krediteres med følgende reduktioner. Varer som er direkte salgbare krediteres med -20% for at dække udgifter for ordremodtagelse, pakning, fragt, returfragt, varemodtagelse og indlagring. Der krediteres med -30% hvis varerne er behæftet med prismærker eller anden form for mærker, som ved modtagelse skal afmonteres.

Handelsbetingelser februar 2021